De Wilmsboo, een gezellige en intieme trouwlocatie

Helaas. De trouwlocatie van de Wilmsboo is voor langere tijd niet beschikbaar. We wensen jullie alvast een hele fijne dag en hopen dat jullie een andere mooie en inspirerende trouwlocatie vinden!

Gaan jullie trouwen? En wil je elkaar in kleine kring het ja-woord geven? Kom dan naar de Wilmsboo voor de officiële huwelijksvoltrekking. De Wilmsboo is een van de vaste trouwlocaties van de gemeente Emmen.

De Wilmsboo ligt op een mooie cultuurhistorische locatie tussen Schoonebeek en Nieuw-Schoonebeek. In een intieme zaal hebben we plaats voor 24 personen, inclusief bruidspaar, getuigen en de ambtenaar van de burgelijke stand. Parkeerplaats is er volop en voor de trouwfoto’s is het een geweldige plek. Je kunt bij ons heel ingetogen trouwen, maar ook de trouwpechtigheid aankleden met allerlei extra’s.

Sfeervol ‘ja’ zeggen tegen elkaar
Je wordt hartelijk ontvangen op de Wilmsboo. Terwijl de genodigden alvast de zaal in gaan, wachten jullie samen met de ambtenaar in een gezellige eigen ruimte. (Met toilet, spiegel en voor jullie is er natuurlijk thee en koffie.) Als iedereen er is, ga je naar de intieme trouwzaal. Na de speech van de ambtenaar en jullie ja-woord is de plechtigheid voorbij en ga je naar een volgende activiteit.
Zo ziet de basisbruiloft eruit. Je komt dan eigenlijk alleen om op een leuke en gezellige locatie ‘ja’ tegen elkaar te zeggen.

Leuke extra’s
Maar er zijn allerlei extra’s mogelijk. Bijvoorbeeld voor alle gasten thee of koffie bij aankomst, sfeervolle boeketten in de trouwzaal, een lekkere taart die je na de plechtigheid aansnijdt, na afloop champagne om te toasten. En wil je iets speciaals zoals witte duiven loslaten, hoornblazers, een limousine… in goed overleg kan het allemaal.

trouwen-ringen 862terras trouwen-champagne trouwen-taart

Dus bel even om te overleggen over prijzen en mogelijkheden: 0524-541999 of mail naar post@wilmsboo.nl.

(Alvast kennismaken met de locatie en de omgeving? Kijk op www.wilmsboo.nl.)

Reserveer nu