Vakantiehuisje

Licht en sfeervol met eigen terras

Het vakantiehuisje van de Wilmsboo is licht, sfeervol en comfortabel. Er is ruimte voor 2 of 3 personen. Woonkamer, open keuken, badkamer en toilet vind je beneden. Boven zijn 2 slaapkamers met prima bedden, daar is ook het 2e toilet. De keuken is volledig ingericht met o.a. 4-pits gasstel, magnetron/oven, waterkoker, koffiezetapparaat en koelkast. Verder is er tv, wifi (kan uit), cd-speler en vloerverwarming. Alle ruimten zijn vanzelfsprekend rookvrij. Huisdieren zijn welkom in overleg.

Het vakantiehuisje heeft een openslaande deur naar een eigen terras. Vanuit het huis en vanaf het terras heb je vrij uitzicht over de velden. Bijvoorbeeld fazanten, hazen, reeën, kiekendieven en valken komen regelmatig buurten.

Prijzen en mogelijkheden
Boeken kan al vanaf 2 nachten voor 2 personen. De basisprijs is 47,50 per persoon per nacht. Wij zorgen voor opgemaakte bedden, handdoeken en keukendoeken. Meer prijzen en praktische zaken vind je op de pagina Prijzen.

Zin in een paar dagen rust en ruimte? Mail naar post@wilmsboo.nl om het vakantiehuisje te reserveren of bel 0524-541999.

pijl

Comfortabel en rustig vakantiehuisje in Drenthe